• Galeria 17 Nentori Rruga e Barrikadave Tirane Albania
  • Email Us

Services List

#

Rikuperimi i materialit

Rikuperojme materialet tuaja te fshira ose te demtuara nga hdd ose ssd juaj.

#

Riparim kompjuteri

Mbulojme riparime te specializuara ne fushen e hardware-it dhe cdo nderhyrje te nevosjme ne qark per ta rikthyer ne jete kompjuterin tuaj.

#

Zgjidhje per Website

Mirembajme cdo web tuajin dhe ndertojme website sipas deshires suaj dhe funksionit qe ju do ta perdorni dhe ne gjuhen e programimit qe ju zgjidhni.

#

Ram Upgrade

Kemi kryer upgrade rami per nevojat e klientit qe te kete performance me te larte.

#

Formatim Pc

Instalim sistem mac per cdo apple tuaj .

#

Specialist rrjeti!

Ofrojme zgjidhje per cdo problemne network-un tuaj.

#

KUJDES!

Asnjeher mos tentoni ti hapni vete pajisjet tuaja nderkohe qe mund te shkaktoni demtime tepa riparueshme .

#

Riparim Motherbordi

Kemi shkruatur firmawar-ine biosit pasi pc nuk na kryente funksionin e ndezjes.

#

IOS SYSTEM

Ofrojme cdo sistem per pajisjet tuaja apple.

Klientet e Kenaqur Reklama jone me e mire..?

#

NA KONTAKTONIE

Per te na kontaktuar klikoni KONTAKTONI

Partneret tane te biznesit qe kujdesemi cdo dite...