• Galeria 17 Nentori Rruga e Barrikadave Tirane Albania
  • Email Us

Services Detail

#

Macbook Pro

Nuk ndizej sjell tek ne nga klienti pasi beme matjet me voltmeter konstatuam qe ishte ne mase ne mosfetat hyrese si pasoje e qark kontrollerit te 5v dhe 3v filluam nderhyrjet ne bord shkepusim qarkun nga bordi dhe ribejme matjet dhe konstatojme qe nuk kemi me ne mas sipasoj e kesaj qarku i 5v dhe 3 v eshte djegur dhe pasi e nderrojme qarkun me qark kontroller te ri laptopin e rikthejme laptopin ne gjendje pune sic ka qene ne fillim.

Riparuar nga Stafi me Sukses.

#

Website Building

Krijojme webin qe ju deshironi sipas deshire dhe gjuhen e programimit sipas punes tuaj qe ju dispononi.

#

Ram Upgrade

I shtuam ramin per nevojat e klientet per te pasur nje performance ne punen qe ai disponon .

Per cdo pajisje storage marrim persiper te rikuperojme materialt tuaja te fshira ose te demtuara.

Per cdo pajisje storage marrim persiper te rikuperojme foto,video & audio tuaja te fshira ose te demtuara.

Nxjerrim materialet tuaja nga telefoni juaj i demtuar.

Per cdo pajisje storage marrim persiper te rikuperojme materialt tuaja te fshira ose te demtuara.

#

Servis i shpejte

Sherbime ne zyra per instalime programesh formatim sistemeve windows 7,8,8.1,10 instalime printerine kompjuterin tuaj.

#

Pagesa te sigurta

Te gjitha pagesat jane te sigurta sipa ligjeve dhe rregullat e EULA dhe GOOGLE payments.

#

Staf i kualifikuar

Tekniket tane jane te specializuar ne fushen HARDWAREDHE & SOFTWARE ,WEB-BUILDING ,PC GAMING ,RIPARIM DHE INSTALIM PRINTERI.

Ju duhen datat e fshira?

Per cdo data tuaj na kontaktoni ne email [email protected]/[email protected]

KONTAKTONI

Klientet e Kenaqur Reklama jone me e mire..

#

NA KONTAKTONI

Per te na kontaktuar klikoni KONTAKTONI

Partneret tane te biznesit qe kujdesemi cdo dite...

vendodhja jone eshte paraqitur si me poshte ne harte

Bilbil Hoxha © Copyrights 2019 Design by E.S.A