• Galeria 17 Nentori Rruga e Barrikadave Tirane Albania
  • Email Us

Services

SHERBIME & PROCESE

Sherbime ne fusha te ndryshme ne kohe reale

#

Servis i shpejte

Sherbime ne zyra per instalime programesh formatim sistemeve windows 7,8,8.1,10 instalime printerine kompjuterin tuaj.

#

Pagesa te sigurta

Te gjitha pagesat jane te sigurta sipa ligjeve dhe rregullat e EULA dhe GOOGLE payments.

#

Staf i kualifikuar

Tekniket tane jane te specializuar ne fushen HARDWAREDHE & SOFTWARE ,WEB-BUILDING ,PC GAMING ,RIPARIM DHE INSTALIM PRINTERI.

#

Cmime te perballueshme

ofrojme mirembajtje me cmimet me te lira per zyrat dhe kompjuterin tuaj ne pergjigjemi qe tja u rikethejme kompjuterin perseri ne jete.

#

30 Dite Garanci

Ne si kompani mbajme 30 dite garanci per cdo sherbime qe kryhet sin ne riparime apo ne ndertimet e websiteve.

#

Certifikatat e fituara

ICSI,CNSS,HP,EMEAPERSONAL SYSTEMS,ZEBRA ADC PORTFOLIO.

#

Rikuperimi i materialit

Rikuperojme materialet tuaja te fshira ose te demtuara nga hdd ose ssd juaj.

#

Riparim kompjuteri

Mbulojme riparime te specializuara ne fushen e hardware-it dhe cdo nderhyrje te nevosjme ne qark per ta rikthyer ne jete kompjuterin tuaj.

#

Specialist rrjeti!

Pasi jemi te certifikuar ne fushe e networksolutions mbulojme cdo sherbim qe ju nevojitet.

Klientet e Kenaqur Reklama jone me e mire..

#

NA KONTAKTONI

Per te na kontaktuar klikoni KONTAKTONI

Partneret tane te biznesit qe kujdesemi cdo dite...