• Galeria 17 Nentori RRuga e Barrikadave Tirane Albania
  • Email Us

PSE NA ZGJIDHNI NE?!

Per riparime te shpejta me kujdesin maksimal duke ofruar cmimet me te mira !

#

Rikuperimi i materialit

Rikuperojme materialet tuaja te fshira ose te demtuara nga hdd ose ssd-ja juaj!

#

Riparim kompjuteri

Mbulojme riparime te specializuara ne fushen e hardware-it dhe cdo nderhyrje te nevosjme ne qark per ta rikthyer ne jete kompjuterin tuaj !

#

Riparim telefoni

Mbulojme cdo sherbim ne qark dhe ne sistem ne telefonin tuaj!

#

Specialist rrjeti!

Pasi jemi te certifikuar ne fushe e network solutions mbulojme cdo sherbim qe ju nevojitet!

Per cdo pajisje storage marrim persiper te rikuperojme materialt tuaja te fshira ose te demtuara.

Per cdo pajisje storage marrim persiper te rikuperojme foto,video & audio tuaja te fshira ose te demtuara

Nxjerrim materialet tuaja nga telefoni juaj i demtuardhe mund tja u japim me ndonje usb tuajen

Per cdo pajisje storage marrim persiper te rikuperojme materialt tuaja te fshira ose te demtuara.

Ju duhen datat e fshira?

Per cdo data tuaj na kontaktoni ne email [email protected]/[email protected]

KONTAKTONI

SHERBIME & PROCESE

Sherbime ne fusha te ndryshme ne kohe reale.

#

Servis i shpejte

Sherbime ne zyra per instalime programesh formatim sistemeve windows 7,8,8.1,10 instalime printerine kompjuterin tuaj .

#

Pagesa te sigurta

Te gjitha pagesat jane te sigurta sipa ligjeve dhe rregullat e EULA dhe GOOGLE payments.

#

Staf i kualifikuar

tekniket tane jane te specializuar ne fushen HARDWAREDHE & SOFTWARE ,WEB-BUILDING ,PC GAMING ,RIPARIM DHE INSTALIM & RIPARIM PRINTERI.

#

Cmime te perballueshme

Cdo fushe qe mbulojme per ju i sjellim me cmimet me te lira ne treg.

#

30 Dite Garanci

Ne si ESA mbajme 30 dite garanci per cdo sherbime qe kryhet si ne riparime apo ne ndertimet e websiteve.

#

Certifikatat e fituara

ICSI,CNSS,HP,EMEAPERSONAL SYSTEMS,ZEBRA ADC PORTFOLIO.

PRODUKTET TONA

Produktet tona me te shitura

STATISTIKAT E SHERBIMEVE

Menyra me e shpejte per te rregulluar pajisjen tuaj...

Klient te lumtur

2150

Laptop te riparuar

1280

Kompjuter te riparuar

1848

Sisteme te instaluara

4500

SHERBIME TE NDRYSHME

#

( Mirembajtje )

Pse kompjuteri ju urren ju?!

Sepse nuk e nderroni ne kohe pasten termike ,nuk e pastroni nga pluhrat qe kompjuteri tuaj i shkaktojne mbi nxehje.

#

( Mirembajtje )

Menyra te shpejta per te rregulluar pc tuaj..

Ne rast se kompjuteri nuk ju ndizet provoni ti beni reset duke hequr baterine e biosit

#

( Mirembajtje )

Mirembjatje Kompjuteri 2018

Ne mirembajme per ju cdo kompjuter te zyres tuaj ose cdo web qe ju zoteroni ,jemi korrekt dhe ju pergjigjemi ne kohe reale.

Klientet e Kenaqur Reklama jone me e mire..

#

NA KONTAKTONI

Per te na kontaktuar klikoni KONTAKTONI

Partneret tane te biznesit qe kujdesemi cdo dite...

vendodhja jone eshte paraqitur si me poshte ne harte

Bilbil Hoxha © Copyrights 2019 Design by E.S.A