• Galeria 17 Nentori Rruga e Barrikadave Tirane Albania
  • Email Us

Career

Perreth Karrierres

Pas nje eksperience 6 vjecare ne treg me ju qe kemi bashkepunuar ne fushen e "hardware" dhe "software" duke u perpjeku per tju dhene zgjidhjet me te mira per judhe ja ku jemi me ju perseri te paret duke vazhduar akoma pasi puna jone vazhdon nga vlersimet tuaja dhe vazhdojem po prape me ju.

  • Hardware & Software
  • Website Building
  • Gaming Pc Pre-build
#

Per cdo pajisje storage marrim persiper te rikuperojme materialt tuaja te fshira ose te demtuara.

Per cdo pajisje storage marrim persiper te rikuperojme foto,video & audio tuaja te fshira ose te demtuara.

Nxjerrim materialet tuaja nga telefoni juaj i demtuar.

Per cdo pajisje storage marrim persiper te rikuperojme materialt tuaja te fshira ose te demtuara

#

Servis i shpejte

Sherbime ne zyra per instalime programesh formatim sistemeve windows 7,8,8.1,10 instalime printerine kompjuterin tuaj.

#

Pagesa te sigurta

Te gjitha pagesat jane te sigurta sipa ligjeve dhe rregullat e EULA dhe GOOGLE payments.

#

Staf i kualifikuar

Tekniket tane jane te specializuar ne fushen HARDWAREDHE & SOFTWARE ,WEB-BUILDING ,PC GAMING ,RIPARIM DHE INSTALIM PRINTERI .

Ju duhen datat e fshira?

Per cdo data tuaj na kontaktoni ne email [email protected]/[email protected]

KONTAKTONI

Klientet e Kenaqur Reklama jone me e mire..

#

NA KONTAKTONI

Per te na kontaktuar klikoni KONTAKTONI

Partneret tane te biznesit qe kujdesemi cdo dite...

vendodhja jone eshte paraqitur si me poshte ne harte

Bilbil Hoxha © Copyrights 2019 Design by E.S.A