1 / 3
E.S.A
2 / 3
E.S.A
3 / 3
E.S.A

Miresevini ne Servisin tone

Ju mirepresim ne Servisin tone ose na kontaktoni ne websiten tone ju pergjigjemi ne kohe reale

Ky Servis eshte realizuar nga esa me sukses...Serviset me te shpeshta

Pas 6 vitesh ne treg duke ju ofruar serviset me te specializuara dhe me te veshtira ato qe e bejne po thuajse te pamundur per tja u rikthyer laptopin apo desktopin tuaj ne jete, ne bejme te pamunduren qe tja u sjellim serish ne gjendje pune dhe me cmimet me te perballueshme per ju...

#

Lenovo y 700 riparuar me sukses

#

hp nuk ndizej

#

Hp nuk ndizej

#

A1932 nuk ndizej

#

Hp i ripauar me sukses

#

A1932 i riparuar me sukses


Shko tek Servisi

Shko tek Dyqani

Regjistroni Pajisjen

Historiku i servisit tone

Vijme te ju pas nje eksperience 6-vjecare duke ju ofruar punen tone dhe duke fituar besimin tuaj me pune tone profesioniste qe ofrojme sherbime te specializuar ne te dyja fushat e teknologjise "HARDWARE"&"SOFTWARE"

#

Regjistroni Pajisjen

Duke regjistruar pajisjen tuaj duhe te plotesoni fushat si me poshte dhe ju na kontaktoni ne drejperdrejt dhe pajisja juaj regjistohet ne sistemin tone dhe me pas ju e shikoni procesin e servisit pasi ne gjate punes ju perditesojme ne kohe reale
THEKSOJME NUK PRANOJME PAJISJE NE GARANCI NGA KOMAPNITE E TJERA OSE NE TE KUNDERT GARANCINE E MERR PERSIPER KLIENTI

#

© ESA 2019 All Rights Reserved. E.S.A SUPPORT